Vakantie in Italie

Stedentrips Italie

Stedentrips

Italië beschikt over een heerlijk klimaat, een rijke historie en een prachtig landschap. Er zijn veel steden vol met cultuur, oude gebouwen en monumenten die het bezichtigen waard zijn. De kunsten is na de Romeinse tijd pas echt gaan bloeien.

Je kijkt je ogen uit aan de schilderijen, fresco’s en wonderbaarlijke beelden. Veel schitterende bouwwerken kun je zelfs zien bij een wandeling door de stad.

Er is genoeg te doen in de steden van Italië. Zo kan je de werken van Leonardo Da Vinci bekijken, maar ook naar bijvoorbeeld een opera gaan.

Stedenreizen in Italië

Een stedentrip oftewel een reis van maximaal een week is goed mogelijk in Italië. De steden zijn vaak te groot en te mooi om in één dag te kunnen zien.
In bijna elke stad is er veel te doen, er is genoeg aanbod aan restaurant, evenementen, musea en andere bezienswaardigheden. Als u speciaal voor de geweldige steden van Italië komt is een stedentrip de ultieme uitkomst. Op de pagina's van de gebiedien vindt u beschrijvingen van de steden die het beoeken meer dan waard zijn ook staat daar een link bij om u stedentrip naar de Italiaanse stad van uw keuze helemaal naar uw eigen keuze te regelen en te boeken

Er is ook een optie die wij bieden voor toeristen die de steden willen ondervinden, maar niet ’s avonds in de drukte. Italië-vakantiehuisje biedt stedentrips aan met een verblijf net buiten de steden in een vakantiewoning of vakantiehuisje. De reis gaat meestal met uw eigen auto zodat u ter plekke ook vervoer heeft. En ook in de kleinere plaatjes en stadjes zijn veel kunstschatten en unieke bezienswaardigheden, deze zijn net zo uniek als in de beroemde steden. Met onze stedenreizen kunt u de prachtige steden van dit land ontdekken en dat op een voordelige manier!